موارد منع مصرف زعفران
زعفران گیاهیست که دارای رنگدهی و عطر بسیار دلپذیر و زیاد است اما زعفران ناب مزه بسیار تلخی دارد.این گیاه بعنوان ادویه در آشپزی ایران و نواحی مدیترانه بسیار استفاده میشود و تا زمانیکه در مقادیر اندک در غذا و خوراکیجات استفاده شود بی ضرر و بدون عوارض است اما استفاده زیاد و مستمر از آن میتواند مضراتی را برای بدن و سلامتی شما به همراه داشته باشد.پس باید نسبت به موارد منع مصرف زعفران آگاه باشید.
کاچی زعفرانی
کاچی یک خوراکی خوشمزه و مقوی ایرانی است که بعنوان دسر هم میتوان میل کرد.یکی از موارد مهم در پخت کاچی زعفرانی است که به دلیل نقش مهم زعفران در آماده سازی کاچی دستور پخت آنرا برای شما ارائه می دهیم.در مورد خواص و فواید این دسر سنتی ایرانی و فوق العاده مقوی باید گفت ، استفاده از کاچی از قدیم برای بانوانی که تازه زایمان کرده بودند رواج داشته است.کاچی طبیعت بسیار گرمی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، تقویت قوای جنسی و رفع کم خونی بسیار موثر است.
روش های خشک کردن زعفران
خشک کردن زعفران فرایندی بسیار حساس همراه با ریزه کاری های فراوان است که باید با دقت و حوصله به انجام رسد.در کل دو روش برای این منظور شامل روش سنتی و روش صنعتی یا مکانیزه وجود دارد.در صورت عدم رعایت جزئیات در هر دو روش با افت شدید کیفیت زعفران خشک شده مواجه خواهید شد.
پائیا غذای ملی اسپانیا
موضوع آشپزی ملل به همراه زعفران بسیار جال و وسیع است.در اینجا می کوشیم شما را با پائیا یک غذای خاص اسپانیایی که در تهیه آن از زعفران استفاده میشود آشنا کنیم.علت معرفی این غذا در اینجا این است که زعفران یکی از ادویه های کلیدی در پائیا غذای ملی اسپانیا است.
لاته و قهوه زعفران
وقتی صحبت از قهوه زعفران می شود ممکن است طرفداران پروپا قرص قهوه که سالهاست در کافه ها قهوه می نوشند تعجب می کنند که چرا این همه مدت به کافی شاپ های مختلف رفته اند و قهوه نوشیده اند اما نامی از قهوه زعفران یا لاته آن را نشنیده اند؟ پاسخ به این سوال را در این مقاله در خواهید یافت .
انواع زعفران
از پایه ای ترین و ساده ترین انواع زعفران میباشد و سادهترین نوع فرآوری زعفران را دارد ، رشتهای کامل است که قسمت قرمز و زرد رنگ زعفران را با هم دارد ، به صورتی که بخش زرد حدود ۳۰ و بخش قرمز حدود ۷۰ درصد آن را تشکیل میدهد .در این نوع دستهبندی، زعفران دست نخورده است ، هنگام پاککردن و فرآوری زعفران بعد از پرکردن گلها و جداکردن گلبرگها و پرچمها، با نخ تمام رشتههای زعفران را به یکدیگر پیچیده و به صورت یکجا باهم خشک می شوند.
وسایل سابیدن زعفران
آیا تابحال برای شما هم این سوال پیش آمده که بهترین روش برای سابیدن زعفران کدام روش است و چه وسایل و ادوات مناسبی برای این کار وجود دارد ؟این سوال برای بسیاری از کاربران از قدیم وجود داشته که با ما در میان گذاشته اند و حالا میخواهیم در رشته مقالاتی با هم روشهای گوناگون سابیدن زعفران را بررسی کنیم.سابیدن زعفران یکی از مراحل مهم برای کسب بهترین عطر و رنگدهی از زعفران است بطوریکه اگر به درستی انجام نشود موجب افت کیفی زعفران در رنگدهی و عطر و طعم میشود.
شیوه کشت آرمانی زعفران
کشت آرمانی زعفران که به آن کشت مدرن یا کشت نوین نیز گفته میشود. روشی جدید برای افزایش تولید زعفران است .می توان گفت کشت آرمانی زعفران یعنی کاهش هزینه های نگهداری ، کوددهی و کارگری نسبت به روشهای کلاسیک ، همچنین روشی به صرفه نیز میباشد و سودهی آن هم با نسبتی نزدیک به ۲ یا ۳ بیشتر از روشهای سنتی است .برای مثال از یک هکتار زمین ثابت با استفاده از کشت آرمانی میتوان حدکثر تا ۳ برابر مقدار تولید زعفران در همان مقدار زمین در کشت سنتی دست پیدا کرد.
این صفحه در گوشی تلفن همراه قابل نمایش نمیباشد
کته کباب تابه ای ترش زعفرانی
کته کباب تابه ای ترش زعفرانی یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورالعمل های متنوعی پخته شود ، همچنین کته قالبی نیز یکی از انواع روش های پخت برنج است که امروزه بیشتر در رستورانهای سنتی ایرانی متداول است .
جهت آشنایی با نحوه پخت کته کباب تابه ای ترش زعفرانی لذیذ در ادامه همراه ما باشید. فراموش نکنید زعفران در تهیه این غذای خوشمزه نقش اساسی دارد .
آیین جشن برداشت زعفران
در معرفی آیین جشن برداشت زعفران باید در نظر داشته باشیم ، هر یک از محصولات کشاورزی که بر این کره خاکی به عمل می آید ارزش و اهمیت خاص خود را دارا می باشد . این در حالیست که برخی از محصولات ارزش و اهمیت بیشتری نسبت به سایر محصولات دارند و به قدری گران بها و گران قیمت اند که از آنها به عنوان طلا یاد می شود. یکی از این محصولات زعفران است که عنوان طلای سرخ را نصیب خود نموده است .
زعفران ساب بهتر است یا هاون
حضور پررنگ زعفران نه تنها در غذاهای ایرانی ، بلکه در غذاهای فرنگی نیز همواره مورد توجه بوده است. یکی از متداول ترین روش های استفاده از زعفران، به صورت سابیده شده است. درست سابیدن زعفران یک امر مهم است، چرا که اگر زعفران درست سابیده نشود، کیفیت آن افت کرده و در نتیجه خواص آن از جمله عطر و طعم، و قدرت رنگ دهی آن کاهش مییابد.
در این مقاله قصد داریم به معرفی زعفران ساب ، هاون و همچنین تفاوت های این دو محصول بپردازیم پس در ادامه همراه ما باشید.
مشکوفی زعفرانی
ممکن است تابحال نام این دسر را نشنیده باشید اما باید بدانید مشکوفی یک دسر بسیار سالم و خوشمزه است .
مشکوفی قالبی یک دسر سنتی ایرانی بسیار خوشمزه است . مواد مورد نیاز برای تهیه مشکوفی را می توانید به راحتی در خانه و برای مهمانی و دورهمی ها بدون نیاز به ژله و ژلاتین تهیه کنید.
مانند سایر دسرها نیز میتوان از قالب های مختلف برای تهیه این دسر استفاده نمود . مشکوفی یک دسر خوشمزه و جذاب می باشد که با نشاسته و شیر تهیه می شود . مشکوفی را میتوانید هم با طعم زعفران و هم با طعم ساده درست و میل کنید . اصالت این دسر متعلق به منطقه مازندران است ولی امروزه در بیشتر شهرهای ایران تهیه می شود
پولکی زعفرانی
لازم است بدانید اولین آبنباتهای مدرن در قرن شانزدهم ساخته شدند . و ساخت آبنبات از قرن نوزدهم بهسرعت پیشرفت کرد که کشورهایی همچون هند، ایران و یونان در این امر پیشرو بودند.
در گذشته های دور آبنبات قدیمی با جوشاندن آب نیشکر و عسل تهیه میشد اما از زمان جنگ جهانی اول، آبنبات به شکل امروزی تولید شد .
در جنگ جهانی اول، آبنباتها به شکل قطعاتی کوچک تولید میشد و سپس میان سربازان آمریکایی توزیع میشد. این امر باعث شد که پس از جنگ جهانی اول، بیش از ۴۰ هزار آبنبات تولید شود.