مقدمه
شربت زعفران یک شربت بسیار ساده ، گوارا و در عین حال لوکس است.
این شربت می تواند انتخابی بسیار مناسب برای روزهای گرم سال باشد ، چرا که توانایی رفع عطش بالایی دارد.
همچنین سازگاری بسیار خوبی با سایر طعم دهنده ها مانند هل ، گلاب ، تخم شربتی و آبلیمو دارد و ترکیب طعم بسیار دلپذیری با این طعم دهنده ها پیدا میکند.
کافیست بر مبنای ذائقهی خود یکی از انواع طعم دهندههای گفته شده را انتخاب و در تهیه شربت زعفران از آن استفاده نمایید.
شربت زعفران یک نوشیدنی بسیار فرحبخش است که در عین داشتن طعم و عطری دلپذیر بسیار نشاط آور است.در اینجا با یک روش سادهی تهیه شربت زعفران آشنا میشوید.
مواد لازم
- زعفران یک قاشق چایخوری
- شکر ۲ لیوان
- تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
- گلاب نصف لیوان
- آب ۲ لیوان
طرز تهیه شربت زعفران
در ابتدا تخم شربتی را در یک ظرف مناسب خیس میکنیم و به مدت یکساعت صبر میکنیم تا حجم آن تقریبا دو برابر شود.
زعفران را در هاون سابیده در یک ظرف مناسب کمی آبجوش به آن اضافه میکنیم و یک قالب کوچک یخ به آن اضافه میکنیم.
درب ظرف را می پوشانیم تا زعفران به خوبی رنگ بیاندازد.آب و شکر را درون قابلمه مناسب با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم حرارت می دهیم.این کار به منظور تهیه شهد شربت انجام میشود.
هر از گاهی شهد را هم میزنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی حرارت بماند تا به غلظت مناسب برسد. اکنون زمان اضافه نمودن زعفران دم کرده به شهد است.
محتویات قابلمه را به خوبی با هم مخلوط میکنیم سپس اجازه میدهیم تا ۲۰ دقیقه دیگر روی شعله حرارت ببیند ، پس از آن با خاموش نمون شعله صبر میکنیم تا شربت کاملاً خنک شود.
در پایان با اضافه کردن مقدار دلخواه از شربت و رقیق نمودن آن توسط آب به همراه یخ و تخم شربتی خیس شده ، شربت آماده نوشیدن میباشد.
طرز تهیه شربت زعفران و هل
تهیه این شربت هم به مانند روشی است که در بالا اشاه شد.تنها کافیست ۱ یا ۲ عدد هل را به همراه زعفران سابیده و به شربت اضافه نمایید.
ترکیب زعفران و هل طعم بسیار دلپذیری ایجاد می کنند و شربت آن بسیار دلچسب و گوارا خواهد بود.
چه جالب
شربت زعفران
خوراک روزای گرم تابستووووونه
شربت زعفران خیلی گواراست.به شدت توصیه میشه.