شیرینی پزی

طرز تهیه کیک زعفرانی خانگی

کیک زعفرانی


خرید زعفران

معرفی کیک زعفرانی خانگی

کیک زعفرانی خانگی طعمی بسیار شبیه به کیک یزدی دارد.

این کیک سنتی و خوشمزه را می‌توانید با مواد اولیه‌ای که در همه منازل یافت می‌شود، به آسانی در خانه تهیه نموده و از طعم و بافت اسفنجی آن نهایت لذت را ببرید.

در حقیقت ویژگی این کیک سادگی آن در مواد اولیه و روش پخت آن است که کیک زعفرانی را از سایر کیک‌ها متمایز می‌نماید.

در ادامه با آموزش تهیه کیک زعفرانی خانگی با ما همراه باشید.


خرید زعفران

مواد لازم

  • آرد ۳۰۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • ماست پرچرب ۱۵۰ گرم
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کنجد به مقدار دلخواه
  • زعفران دم شده به مقدار دلخواه
  • گلاب به مقدار دلخواه

آماده سازی مواد اولیه

جهت شروع کار می بایست تمامی مواد یخچالی را به مدت ۳۰ دقیقا بیرون از یخچال قرار دهید تا دمای آنها با دمای اتاق یکسان شود.

ابتدا یک کاسه مناسب در نظر بگیرید و تخم مرغ ها را داخل کاسه بریزید ، روی آنها وانیل را اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه کاملا مخلوط کنید تا رنگ مواد روشن و بافتی کش دار پیدا کنند.

در ادامه زعفران دم شده را به مقدار دلخواه خود اضافه کنید البته دقت کنید که کمتر از دو قاشق عذاخوری نباشد و از این مرحله به بعد همزدن را  با دور کند ادامه دهید تا رنگ زعفران داخل مواد باز شود سپس شکر را هم اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید.

عطر و رنگ زعفران اساس خوشمزگی و طعم این کیک است. در نتیجه از مقدار مناسب زعفران استفاده کنید تا در انتها کیک خوشرنگ و عطری به دست بیاید.

حالا وقت آن رسیده که ماست را اضافه کنید و هم بزنید.

همچنین در حین هم زدن روغن را هم اضافه کنید، سپس آرد و بکینگ پودر را نیز با رد کردن از میان الک به مواد اضافه کنید  و همچنان با دور کند به هم زدن ادامه دهید.

نکته: بهتر است آرد را از قبل یک بار الک کرده باشید و در این بخش کار برای بار دوم الک شود.

در ادامه مقداری گلاب به دلخواه جهت عطر بهتر کیک نیز اضافه کنید و نهایتا مواد کیک آماده است.

پخت کیک

ابتدا فر را روی  ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید که فر کاملا گرم شود.

افرادی که دستگاه فر ندارند می‌توانند به جای فر از دستگاه پخت سولار استفاده کنید.

سپس داخل قالب یا ظرف مناسب برای قرار دادن در فر را با مقدار کمی کره یا روغن چرب کنید و مواد تهیه شده را داخل قالب ریخته و به مقدار دلخواه کنجد نیز روی مواد بریزد.

سپس قالب را داخل فر که گرم شده قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر بماند، پس از گذشت این مدت زمان قالب کیک را خارج کنید و با خلال یا سیخ چوبی پخت کیک را تست کنید.

نحوه تست پخت کیک به این صورت است که سیخ چوبی را داخل کیک فرو ببرید و خارج کنید اگر مواد به سیخ چوبی نچسبیده باشد کیک کاملا پخته و آماده است.

چنانچه مقدار مواد به سیخ چوبی چسبیده باشد باید مدت زمان ۱۰ دقیقه دیگر کیک داخل فر قرار بگیرد تا مغز کیک به خوبی بپزد و مجدد نیز تست شود.

پس از اینکه کیک کامل پخت از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه در دمای محیط اجازه دهید از حرارت کیک کاسته شود و پس از گذشت این مدت زمان کیک را درون ظرف مورد نظر خود قرار داده و برش بزنید .

کیک زعفرانی خوش عطر و رنگ شما حاضر است.

می‌توانید میل کنید و از طعم و عطر فوق العاده آن لذت ببرید.

نوش جان !

حتما بخوانید : طرز تهیه کیک شربتی بسیار خوشمزه

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

2 نظر در “طرز تهیه کیک زعفرانی خانگی

  1. سوگند گفت:

    کیک زعفرانی واقعا خوشمزه اس
    همونطور که نوشتین مزه کیک یزدی رو داره
    البته این مدل کیک باشگاه رفته‌ و یه دوره قوی هم داشته
    در مقابل کیک یزدی خیلی بزرگه هیکلش 😂😂😂😂

    1. zarshamimstore گفت:

      کیک ساده زعفرانی خونگی واقعا محشره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *