آشپزی

سوپ زعفرانی

سوپ زعفرانی

طرز تهیه دو نوع سوپ زعفرانی در کوتاهترین زمان

 

زعفران این ادویه ی خوش عطر و طعم همیشه در پخت غذای ایرانی همراه کدبانوی ایرانی است .

سوپ زعفرانی یکی از انواع سوپ های ساده و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی طبخ می شود، در ادامه طرز تهیه دو نوع سوپ زعفرانی را آموزش خواهیم داد.


خرید زعفران

 

مواد لازم برای تهیه سوپ زعفرانی جو

  • جو پرک ۱ لیوان
  • عصاره مرغ ۲ عدد
  • آب مرغ ۶ لیوان
  • رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۶ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • سیر ۳ حبه
  • نمک‌، فلفل، ادویه کاری به مقدار لازم
  • زعفران سابیده شده به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ جو زعفرانی

ابتدا باید جوی پرک  برای چند ساعت داخل آب خیس بخورد ،  همچنین زعفران سابیده شده را در آب جوش دم کنید و بگذارید خوب  دم بکشد و غلیظ شود. زعفران سابیده شده  را به دو روش

  •  دم کردن زعفران با آب جوش
  • حل کردن زعفران داخل یخ

می توانید به صورت مایع غلیظ جهت استفاده در آشپزی در آورید.

گوجه، پیاز و سیر را پوست کنده و خرد کنید. پس از آن ترجیحا داخل میکسر بریزید تا یکدست شوند.

اینک هویج را خرد یا رنده کنید و با کره داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید ، مخلوط گوجه، پیاز و سیر را نیز  اضافه کنید و کمی تفت دهید.

پس از آن جوی پرک را هم به ترکیب مواد اضافه کنید ، بعد ادویه ها را اضافه کنید و باز هم مقداری تفت دهید ، مقداری آب‌ جوش، آب مرغ، عصاره مرغ و زعفران را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و اجازه دهید سوپ حدود نیم ساعت بپزد .

در آخر رب گوجه فرنگی را داخل تابه مقداری تفت دهید تا مزه خامی رب گرفته شود. بعد رب گوجه فرنگی را هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.

مقداری از سوپ رو بچشید تا از مقدار مناسب ادویه‌ها مطمئن شوید . همچنین می‌توانید بسته به ذائقۀ از آبلیمو یا آبغوره داخل سوپ استفاده کنید. سوپ جو زعفرانی شما آماده است .

 

و اما دومین سوپی که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما شرح می دهیم .

 

مواد لازم جهت سوپ زعفرانی با مرغ

 

  • عصاره مرغ ۱ عدد
  • سینه مرغ ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • هویج خرد شده ۲/۳ پیمانه
  • سیب زمینی خرد شده ۲/۳ پیمانه
  • رشته ورمیشل خرد شده ۱ پیمانه
  • زرشک و لیموی تازه  به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • زعفران سابیده شده  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ زعفرانی با مرغ

 

ابتدا زعفران را دم کنید ، کنار گذاشته تا دم بکشد و کاملا غلیظ شود.

سینه مرغ را بپزید ( جهت گرفتن بوی مرغ می توانید مرغ را در آب ، سرکه سفید و نمک بپزید)  سپس سینه مرغ پخته شده را  ریش ریش کنید ، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و بعد از گذشت چند دقیقه ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید ، مرغ  را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و باز هم تفت دهید.

اینک آب جوش را به مواد اضافه کنید و بعد رشته ورمیشل را اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند.

یادتان باشد وقتی که سوپ در حال پختن است ، نیم ساعت قبل از اینکه بخواهید اجاق گاز را خاموش کنید ، عصارۀ مرغ و زعفران دم کرده را به سوپ اضافه کنید.

در صورت تمایل و سلیقه خود می توانید از جعفری خرد شده و زرشک و لیمو هنگام سرو برای تزئین و طعم بهتر سوپ مرغ زعفرانی استفاده کنید.

سوپ زعفرانی با مرغ آماده است . نوش جان

حتما بخوانید : طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی ترد و خوشمزه

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *