دسرها

طرز تهیه موس زعفرانی

موس

معرفی موس زعفرانی

موس Mousse یکی از مشهورترین انواع دسر در آشپزی بین المللی میباشد.

یکی از معانی لغت “موس”  در زبان فرانسه به معنی “کف” است.

این دسر اصیل فرانسوی از سفیده تخم مرغ و خامه زده شده تهیه میشود.


خرید پک کادویی زعفران مخمل

حبابهای هوای ایجاد شده در موس بافتی بسیار سبک و پفکی در آن ایجاد میکند.

در آشپزی فرانسوی از موس برای تزئین انواع غذا استفاده میشود اما مورد استفاده موس به همراه انواع افزودنی جهت طعم دار شدن بیشتر بعنوان دسر است.

با اضافه نمودن شکلات، زعفران، قهوه یا انواع میوه مانند توت فرنگی میتوان موس را در طعم های متنوعی آماده نمود. ترکیب موس با ژله هم بسیار دلچسب و خوشمزه است.

طرز تهیه این دسر بسیار آسان و مواد اولیه آن در دسترس است. این دسر اگر با شیرینی و خامه کم تهیه شود دسر سبک و کم کالری خواهد بود.

هر چند برخی افراد علاقه ای به وجود سفیده تخم مرغ در ترکیب مواد اولیه موس ندارند در نتیجه باید جایگزین سفیده تخم مرغ از خامه قنادی استفاده کنند.

در این روش خامه قنادی باید آنقدر زده شود تا بطور کامل سبک و پفکی شود.

پیشنهاد میکنیم تا انتهای این مقاله با ما باشید و با طرز تهیه این دسر خوشمزه بین المللی آشنا شوید و با درست کردن و استفاده از این دسر بینظیر لذت ببرید.

در این مقاله به معرفی موس زعفرانی همراه با ژله می پردازیم.

مواد لازم

[جهت ۴ نفر]

  • پودر قند ۱۰۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • خامه قنادی ۱۰۰ گرم
  • پودر ژله یک بسته
  • زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه موس زعفرانی ژله ای

سفیده های تخم مرغ را همراه با پودر قند خوب با همزن بزنید تا سفیده ها پف کنند.

در ادامه خامه قنادی و زعفران دم کرده را اضافه کنید و مجددا بزنید تا یکدست شود.

شیر را به آرامی مخلوط کنید، مواد که با هم خوب مخلوط شد پودر ژلاتین آماده شده را به دسر اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (پودر ژلاتین را باید قبلا در یک سوم لیوان آب سرد بن ماری کرده باشید.)

داخل ظرف مخصوص را چرب کنید، مواد را داخل ظرف بریزید و به مدت حداقل ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید .

نکته : روش بن ماری، روشی که از حرات غیرمستقیم استفاده می‌شود. قابلمه‌ی آب را روی حرارت گذاشته تا بجوش آید، سپس ظرف ژلاتین را روی آن قرار دهید تا با حرارت بخار آب، ژلاتین حل شود.

حالا وقت این رسیده ژله را اضافه کنید ، پودر ژله را در یک لیوان آب جوش حل کرده و یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خنک شود. یک چاقوی تیز را خیس کنید ، قسمت وسط دسر را برش زده و به آرامی جدا کنید و  مایع ژله را در قسمت وسط قالب بریزید و مجددا در یخچال بگذارید تا ببندد . پس از آن مقداری خامه زده شده را در قیف ریخته و اطراف ظرف را تزیین کرده و سرو کنید .

این دسر را می‌توانید با پودر پسته، خلال پسته یا گل سرخ تزئین کنید.

یکی دیگر از روش های استفاده از این دسر در قنادی ها قرار دادن یک لایه از موس روی اسلایس های کیک اسفنجی و تزئین روی آن با میوه یا شکلات است.

ترکیب بافت پفکی این دسر با کیک اسفنجی بسیار دلپذیر است در نتیجه اسلایس های این مدل کیک بسیار پرطرفدار هستند.

دسرهایی که منشا پیدایش آنها کشور فرانسه هستند بسیار متنوع و خوشمزه بوده و با یادگیری آنها میتوان سفره ای رنگین را برای مهمانان فراهم نمود. یادگیر و استفاده از این دسرهای رنگارنگ پیشنهاد میشود.

حتما بخوانید : طرز تهیه فرنی زعفرانی

 

خرید زعفران اصل

 

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *