آشپزی

رولت فیله مرغ با قارچ

رولت فیله مرغ با قارچ

آشپزی با فیله مرغ

فیله مرغ بحشی از گوشت مرغ است که بسیار لطیف و برای آشپزی بسیار مناسب است. و این اصل کار در فیله مرغ با قارچ است.

بافت لطیف و پخت آسان این قسمت از گوشت مرغ سبب شده فیله مرغ هم در میان آشپزها و هم در بین عموم مردم که غذا میل میکنند بسیار محبوب و پرطرفدار باشد.


خرید زعفران

همچنین نوع گوشت فیله مرغ برای طبخ غذاهای شیک و مجلسی بسیار مناسب بوده و از این نظر بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.

در میان ملل گوناگون کل دنیا با گوشت فیله مرغ غذاهای متنوعی طبخ میشود.

ترکیب فیله مرغ با انواع طعم دهنده ها مانند زعفران و خوراکیهای متنوع غذاهای کامل و بسیار اشتهاآوری را فراهم میکند.

در آشپزی ایتالیایی و فرانسوی غذاهای بسیاری وجود دارد که با فیله مرغ تهیه میشود.

ترکیب پاستای ایتالیایی با سس های رنگارنگ به همراه فیله مرغ یکی از محبوبترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد.

فیله مرغ به دلیل نداشتن چربی و دارا بودن پروتئین بالا انتخاب اصلی در تغذیه ورزشکاران محسوب میشود.

مصرف فیله مرغ در بین ورزشکاران بویژه کسانی که در رشته بدنسازی ورزش میکنند بسیار اهمیت دارد چرا که پروتئین مورد نیاز بدن آنان را بدون داشتن چربی به خوبی تامین میکند.

در ادامه این مقاله قصد داریم از ترکیب فیله مرغ مزه دار شده با زعفران یک غذای بسیار خوشمزه و متفاوت به شما آموزش دهیم. ضمنا تهیه فیله مرغ با قارچ بسیار آسان است و مواد اولیه آن در دسترس همگان است.

برای شروع می پردازیم به مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ با قارچ

[۴نفر]

  • برای هر نفر ۴ فیله مرغ
  • برای هر نفر ۴ عدد قارچ متوسط
  • کره ۵۰ گرم
  • سیر ۲ حبه متوسط
  • زعفران دم شده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده به مقدار کافی
  • آب لیموترش به مقدار کافی
  • فلفل سیاه به مقدار کافی
  • نمک به مقدار کافی

 

طرز تهیه فیله مرغ با قارچ

برای تهیه فیله مرغ با قارچ ابتدا باید فیله های مرغ را با سیر رنده شده و زعفران دم شده مزه دار کنیم و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهیم.

استراحت فیله مرغ به همراه سیر و زعفران بسیار اهمیت دارد چرا که باعث میشود طعم و عطر سیر و زعفران کاملا به داخل بافت فیله مرغ نفوذ پیدا کند.

سپس کره ای که بیرون گذاشتیم و به دمای محیط رسیده را به همراه فلفل ، نمک ، آب لیموترش مخلوط می کنیم  به فیله ها که از یخچال خارج کردیم اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم

برای ایجاد شکلی مناسب طی پخت باید فیله ها را طبق عکس پائین برش بزنیم.این برش باید طوری باشد که رول کردن فیله مرغ به خوبی انجام شود و محتویات را به خوبی در بر بگیرد.

فیله مرغ با قارچ

وسط فیله را قارچ قرار می دهیم و فیله را می پیچیم ، در نظر داشته باشیم از همان ابتدا که فیله ها را می پیچیم داخل سینی فر که کمی کف آن چرب شده قرار دهیم

به همین ترتیب تمام فیله ها را باقارچ می پیچیم و داخلی سینی می چینیم

وقتی همه فیله ها پیچیده شد به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم

پس از گذشت این زمان مرحله اول پخت فیله زعفرانی انجام شده

سینی را از فر خارج می کنیم و مقداری کره آب شده به همراه پنیر پیتزا رنده شده روی قارچ هایی که میان فیله ها قرار دادیم می ریزیم و مجددا داخل فر منتقل می کنیم و اجازه می دهیم پخت کامل شود.

فیله مرغ زعفرانی جذاب تهیه شده می توانید میل کنید و از بافت و طعم لذیذ آن لذت ببرید.

فیله مرغ با قارچ به خاطر ظاهر زیبا و شیک انتخاب بسیار خوبی برای پذیرایی از میهمانیهای رسمی شماست.

نوش جان.

حتما بخوانید : طرز تهیه یخنی مرغ درگزی

 

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

4 نظر در “رولت فیله مرغ با قارچ

  1. سحر گفت:

    رولت فیله مرغ !!!!!!!!! نشنیده بودم…. چه خوش قیافه اس

    1. zarshamimstore گفت:

      رولت فیله مرغ هم خوش قیافست هم خوشمزه حتما امتحان کنید.

  2. زرینی گفت:

    اووووه عجب چیزی آموزش دادین
    این رولت فیله مرغ با قارچ خوراک پختن واسه دورهمی هاس

    1. zarshamimstore گفت:

      امیدوارم رولت فیله مرغ رو درست کنید و ازش لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *