شیرینی پزی

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران

کیک گلاب و زعفران

معرفی کیک گلاب و زعفران

تهیه این کیک بسیار آسان و مواد اولیه آن در دسترس است.

واضح است ترکیب عطر و طعم گلاب ، زعفران و هل بسیار مجذوب کننده و خوشایند است .

یک عطر اصیل ایرانی . در واقع ترکیبی از سه عنصر اصیل ایرانی که در تمام خوراکی های سنتی ایران یافت می شوند .


خرید زعفران

پس اگر شما هم طرفدار پر و پا قرص اینگونه خوراکی ها هستید لذت بردن از عطر و طعم بهشتی این کیک ساده را از دست ندهید .

لازم به توضیح است بخشی از روش تهیه این کیک مربوط به تهیه شربت روی کیک است .

در ادامه به بررسی مواد لازم و طرز تهیه کیک گلاب و زعفران می پردازیم .

مواد لازم برای تهیه کیک گلاب و زعفران

آرد ۲ پیمانه

شکر ۱ پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

روغن نصف پیمانه

شیر نصف پیمانه

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل به مقدار لازم

زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری

مواد لازم برای تهیه شربت روی کیک گلاب و زعفران

آب ۱ لیوان

شکر ۱ لیوان

عرق هل و گلاب ۱ لیوان

زعفران دم کرده نصف استکان

طرز تهیه کیک گلاب و زعفران

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

سینی فر را چرب و کمی روی آن آرد بپاشید ، میتوانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید.

تخم مرغ ها را شکسته و شکر و آرد را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا ترکیبی کشدار و منسجم به دست بیاید.

در ادامه نصف پیمانه روغن به ترکیب آرد و تخم مرغ اضافه کرده و به مدت یک دقیقه خوب به هم بزنید.

پس از آن نوبت به اضافه کردن شیر می رسد.مجدد به مدت ۱ دقیقه خوب به هم بزنید.

در ادامه گلاب و زعفران را اضافه کنید و دوباره خوب به هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده دو تا سه بار الک کنید.

سپس آن را به آرامی به ترکیب آماده شده اضافه کنید و در همین حین خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مخلوط آماده شده را در قالب ریخته و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس و به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه شربت کیک گلاب و زعفران

برای استفاده از شربت در پخت این کیک اجباری وجود ندارد و کاملاً به میل و سلیقه شما بستگی دارد.

اگر دوست دارید کیک شما حالت خیس به خود بگیرد می توانید از شربت استفاده کنید.

برای تهیه شربت کیک گلاب و زعفران باید شکر را در آب حل کرده و روی شعله حرارت دهید تا کاملاً غلیظ شود.

سپس گلاب ، پودر هل و زعفران دم شده را به آن اضافه کرده و پس از ۱ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.شربت کیک شما در این مرحله آماده شده است.

نکات مهم در تهیه کیک گلاب و زعفران

اگر دوست ندارید شیرینی کیک زیاد باشد یا از شربت برای روی کیک صرفنظر کنید یا ان را کم شیرین درست کنید.

شما می توانید کیک را کم شیرین درست کنید و شیرینی آن را با استفاده از شربت ایجاد کنید.

جایگزین شربت آموزش داده شده میتوانید از ترکیب شیر ، زعفران و نشاسته استفاده کنید.این ترکیب حالت کرمی مانند فرنی ایجاد میکند که میتوانید آن را روی سطح کیک پخش کنید.

برای تزئین کیک می توانید از خامه فرم داده شده یا پودر قند استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید به جای زعفران پوست پرتقال داخل مایه کیک رنده کنید تا عطر و طعم پرتقالی به خود بگیرد.

بهتر است در صورت تمایل کیک را پس از آماده شدن چند ساعت در یخچال نگهداری کنید تا در شربت خود خیس بخورد.

از کیک گلاب و زعفران خود لذت ببرید.

حتما بخوانید : طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و مجلسی

 

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *