آشپزی

طرز تهیه خورشت به آلو

خورشت به آلو

مقدمه

کشور ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان میوه‌ی به در دنیاست. کشورهایی مانند ترکیه، چین، ازبکستان، آذربایجان و مراکش از دیگر تولیدکنندگان به در جهان هستند.

درخت به از تیره‌ی گلسرخیان است و جزو دسته سیب است. پشت برگ این درخت کرکدار است.

ببشترین تولید به مربوط به استان اصفهان است. چون به یک میوه فصلی مربوط به پاییز است به همین دلیل غذاهای پخته شده با به تازه را باید در فصل پاییز طبخ و اسنفاده کنید. اما می‌توانید به را پوست کنده و خرد کنید سپس آن را فریز کنید تا در طول سال بتوانید از آن استفاده کنید.

به میوه‌ای بسیار معطر است در نتیجه غذاهایی که با به پخته شوند عطر بسیار خوشایندی دارند.

خورشت به را بطور مرسوم با گوشت قرمز (گوسفند یا گوساله) طبخ می‌کنند ولی می‌توانید آن را با گوشت مرغ یا بوقلمون هم آماده کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد.

این غذا می‌تواند برای کسانی که گوشت مصرف نمی‌کنند بدون گوشت تهیه شده و بعنوان یک خورشت کاملاً گیاهی مورد استفاده قرار گیرد.

خرید زعفران

مواد لازم

برای ۴ نفر

  • به بزرگ یکعدد
  • پیاز متوسط یکعدد
  • شکر
  • روغن مایع
  • آلو خورشتی
  • گوشت خورشتی
  • زعفران آب شده
  • آبلیمو
  • رب گوجه
  • نمک،فلفل سیاه،زردچوبه

طرز تهیه خورشت به آلو با گوشت

ابتدا به خرد شده را در کمی روغن تفت دهید. این عمل برای این منظور انجام می‌شود که بافت به منسجم شده و پس از اضافه شدن به خورشت له نشود.

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا سبک شود. در ادامه زردچوبه را به پیاز اضافه کرده به تفت دادن ادامه دهید تا خامی زردچوبه گرفته شود.

حالا گوشت که بصورت خورشتی خرد شده به همراه فلفل سیاه و رب گوجه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر پیدا کند.

اکنون چند لیوان آب جوش به مخلوط گوشت اضافه نموده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد.

همچنید در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل مقدار دلخواه شکر به خورشت خود اضافه کنید تا کمی طعم شیرین داشته باشد.

پس از پخته شدن کامل گوشت به را که قبلاً تفت داده‌اید به همراه نمک به خورشت اضافه کنید. برای جا افتادن خورشت یک ساعت زمان لازم است.

در ۱۵ دقیقه‌ی آخر آلوی خورشتی را که قبلاً در آب خیس کرده‌اید به همراه دو قاشق غذاخوری زعفران آب شده به خورشت اضافه کنید.

در پایان خورشت آماده شده را با برنج سرو کنید.

طرز تهیه خورشت به آلو با مرغ

تهیه خورشت به آلو با مرغ با روش گفته شده در بالا تفاوتی ندارد. فقط کافیست برای هر نفر یک قطعه مرغ و یا ۲۵۰ گرم سینه بدون استخوان در نظر گرفته شود.

خورشت به آلو با مرغ سریعتر از گوشت آماده می‌شود و نیاز به زمان پخت کمتری دارد.

 

 

خرید زعفران اصل

 

 

 

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

2 نظر در “طرز تهیه خورشت به آلو

  1. راشد گفت:

    به به عالیه

    1. zarshamimstore گفت:

      ممنون از توجهتون دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *