آشپزی

طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار

جوجه چینی

معرفی جوجه چینی

جوجه چینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است و با رسپی های متنوعی تهیه می شود، و با سس مخصوصی که معروف به سس تارتار است سرو می شود.
جوجه چینی به دلیل طعم بسیار عالی و همچنین ظاهر خیلی خوبی که دارد جهت پذیرایی از میهمان نیز بسیار مناسب است.

خرید زعفران اصل

در ادامه طرز تهیه جوجه چینی و سس تارتار مخصوص را به شما عزیزان آموزش می دهیم با زرشمیم همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه جوجه چینی

• فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم
• آرد سفید ۱۵۰ گرم
• دلستر کلاسیک(ساده) ۱ لیوان
• جوش شیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری
• زعفران دم شده ۱ قاشق غذاخوری
• پیاز کوچک ۱ عدد
• روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
• آب لیمو ترش به مقدار لازم
• نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم

مرینیت نمودن گوشت مرغ

ابتدا باید فیله ها را مرینیت کنیم (می توانیم از سینه مرغ هم استفاده کنیم اما فیله مرغ بسیار مناسب تر جهت این نوع پخت است) برای این منظور باید مقداری آب لیمو ترش به همراه پیاز رنده شده و زعفران دم شده را به فیله ها اضافه می کنیم ، کمی هم میزنیم که فیله ها آغشته به مواد شوند و سپس داخل ظرف درب دار قرار می دهیم و برای مدت ۱ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کنند و در این فاصله باید خمیر بنیه را آماده کنیم.

طرز تهیه خمیر بنیه (پفکی)

برای تهیه این نوع خمیر آرد، جوش شیرین، دلستر ساده، زعفران دم شده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را داخل کاسه میریزیم و کمی هم میزنیم که غلظتی شبیه ماست پیدا کند (دقت می کنیم که خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد ، همچنین نباید زیاد هم بزنیم به دلیل اینکه از حالت پفکی خارج می شود و باعث می شود به فیله ها نچسبد)

در ادامه فیله ها را به خمیر بنیه آغشته می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم ، باید هر دو طرف فیله ها به اندازه ای سرخ شود که رنگ طلایی به خود بگیرد و سپس روی دستمال روغن گیر یا دستمال کاغذی می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

مواد لازم جهت سس تارتار

• سس مایونز ۱ پیمانه
• خیار شور ۲ عدد
• آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
• ترخون خشک ۱ قاشق چایخوری
• پیاز ۱ عدد کوچک
• سیر ۱ حبه
• نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس تارتار

تهیه سس بسیار آسان است.

برای تهیه سس تارتار پیاز و سیر را رنده و آب گیری نموده و داخل یک کاسه میریزیم. سپس سس مایونز ، آب لیمو ترش ، ترخون خشک ، نمک و فلفل سیاه را نیز داخل کاسه ریخته و هم میزنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند و بدین صورت سس تارتار ما آماده شده است.
جوجه چینی اگر به خوبی طبخ شود غذای بسیار لذیذی است. بسیار ترد و خوشمزه که همراه با سس تارتار طعم بسیار دلپذیری پیدا میکند.

با توجه باینکه مواد اولیه این غذا در دسترس همگان میباشد و طرز تهیه آن آسان است این غذای لذیذ را تبدیل به انتخابی مناسب برای خانواده ها در دورهمی ها و مهمانیهای رسمی نموده است.

در نظر داشته باشید جوجه چینی ظاهر زیبا و شیکی دارد و جلوه زیبایی به سفره های پذیرایی شما میبخشد.

حتما بخوانید: طرز تهیه رولت فیله مرغ با قارچ

 

خرید زعفران اصل

 

 

 

 

لینک همکار

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

2 نظر در “طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار

  1. راضیه گفت:

    جوجه چینی عجب چیزیه… حرف نداره … ممنون از محتوای خوبی که توی سایتتون دارین… خیلی کاربردی هستن…

    1. zarshamimstore گفت:

      ممنون از نگاه شما.خوشحالیم که مفید واقع شده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *