معرفی کباب حسینی
کباب حسینی از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه است که بسیاری شناخت کاملی نسبت به آن ندارند. برخی این غذا را با نام کباب چوبی میشناسند.
کباب حسینی غذاییست با همه ویژگیهای یک غذای خوشمزه و مجلسی که میتوانید با آن سفره رنگینی برای مهمانان خود تدارک ببینید.
یکی از طعم دهندههای اصلی این غذا زعفران است.
در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه کباب حسینی بپردازیم. یادگیری طرز تهیه صحیح کباب حسینی بسیار اهمیت دارد تا نتیجه دلخواه به دست آمده تا یک کباب حسینی لذیذ و خوشمزه را تدارک دیده و آماده کنید.
کباب حسینی اصفهان
عدهای کباب حسینی را یک غذای اصالتاً اصفهانی میدانند که نویسنده این مقاله از درستی یا نادرستی چنین موضوعی بیاطلاع است. در منابع مختلف تفاوت چندانی در تهیه کباب حسینی مشاهده نمیشود.
مواد لازم
[برای ۴ نفر]
- مغز ران یا راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم
- پیاز سفید ۳ عدد بزرگ
- پیاز قرمز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- فلفل دلمهای ۲ عدد (ترجیحاً یکی فلفل دلمهای قرمز باشد)
- آبلیموی تازه
- رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
- سیر تازه
- ماست ۱۰۰ گرم
- روغن مایع یا روغن زیتون
- زعفران دم شده یک استکان
طعم دار کردن گوشت
برای انجام این کار گوشت را با پیاز خلالی مخلوط نموده و ماست، آبلیمو، فلفل سیاه و پاپریکا، سیر تازه و روغن مایع یا روغن زیتون را به آن اضافه نموده و در پایان نصف استکان زعفران را به آن اضافه کرده و با دست بطور کامل با هم مخلوط میکنیم.
سپس روی آن را سلفون کشیده و به مدت ۶ ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.
سیخ کردن کباب حسینی
برای سیخ کردن کباب حسینی میتوانید از سیخهای چوبی و یا سیخهای استیل ۲۰ سانتی استفاده کنید.
فلفلهای دلمهای و پیاز قرمز را بصورت مربعی و ابعاد حدود ۳ سانت برش زده و با سیخ کردن یک قطعه فلفل دلمهای و پیاز شروع نموده و یکی در میان گوشت و فلفل دلمهای و پیاز را داخل سیخ قرار میدهیم.
آماده کردن سس کباب حسینی
رب گوجه را به همراه فلفل سیاه، زردچوبه و آب ولرم مخلوط و کاملاً به هم بزنید تا مایع یکدستی تهیه شود.
پخت کباب حسینی
برای این منظور گوجه فرنگی حلقه شده را کف ظرف چیده سپس پیازهای مربعی خرد شده را به آن اضافه نموده و سیخهای کباب حسینی را کنار هم داخل ظرف بچینید و پس از آن فلفل دلمهای خلالی را به آن اضافه کنید.
حالا سس آماده شده را روی آن ریخته و درب ظرف را بگذارید و آن را برای مدت ۴ ساعت روی شعله ملایم قرار دهید تا به خوبی بپزد.
توجه داشته باشد در خلال مراحل بالا نمک به مخلوط غذا اضافه نکنید زیرا باعث سفتی گوشت خواهد شد.
در صورت تمایل میتوانید زمان اضافه کردن سس به مقدار دلخواه کره هم به این غذا اضافه کنید.
در یک ربع پایانی پخت کباب حسینی نصف دیگر استکان زعفران را به همراه مقدار لازم نمک به کباب حسینی اضافه کنید و شعله زیر ظرف پخت کباب حسینی را زیاد کنید تا سس به غلظت مناسب برسد.
آماده کردن برنج
برای این منظور میتوانید برنج را بصورت کته و یا آبکش آماده نمایید. این مورد بستگی به سلیقه و دلخواه شما دارد.
هر چند در صورت تمایل میتوانید این غذا را بدون برنج و بصورت خوراک میل کنید.
برای تهیه برنج باید آن را از قبل شسته و خیس کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه برنج را پخته و پس از آبکش نمودن به مدت ۴۵ دقیقه داخل دم بگذارید تا خوب دم کشیده و آماده شود.
سخن پایانی
در این مقاله سعی شد تا طرز تهیه کباب حسینی بطور کامل برای شما شرح داده شود. امید است که این آموزش برای شما مفید بوده و با تهیه این غذای خوشمزه از آن لذت ببرید.
حتما بخوانید : طرز تهیه رشته پلو با ماهیچه
خرید زعفران اصل
کباب حسینی چه جالبه
واقعیت من نشنیده بودم تا حالا
واقعا آموزشهای خوبی میزارید واسه شکموها
کباب حسینی خیلی عالیه.حتما امتحان کنید.