معرفی دسر عربی عیش السرایا
هدف از این مقاله معرفی یک دسر عربی بسیار عالی به نام عیش السرایا است.
دسر عربی عیش السرایا ترکیبی است که نظر دوستداران دسر های خوشمزه و طرفداران عطر و رنگ جادویی زعفران را همزمان جلب میکند.
توجه داشته باشید زعفران در این دسر یکی از طعم دهنده اصلی میباشد.
شاید نام عیش السرایا کمتر شنیده شده باشد. اما باید به این نکته توجه داشت تهیه این دسر بسیار آسان و مواد اولیه آن در دسترس است. در انتها نیز نتیجه آن بسیار رضایتبخش خواهد بود.
تصور کنید ترکیبی لذیذ از نان تست معطر و شیرین شده با ترکیبی لطیف و خوشمزه مانند فرنی.
قطعاً چنین ترکیبی رضایت شما را جلب خواهد نمود.
این دسر شیک و خوشمزه میتواند زینت بخش پذیرایی شما در مجالس رسمی و خودمانی باشد.
پس یادگیری تهیه آن را از دست ندهید و در ادامه با طرز تهیه عیش السرایا با ما همراه باشید.
مواد لازم
[برای ۴ نفر]
- شیر ۴ لیوان
- نان تست نصف بسته
- خامه ا بسته
- شکر ۱/۴ پیمانه
- نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱/۲ پیمانه
- هل در صورت تمایل و به میزان دلخواه
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لبه های خشک نان تست را با چاقو ببرید. و بافت نرم و خمیری آن را با چاقو بصورت مکعبی برش بزنید.
قطعات مکعبی نان را داخل یک تابه روی شعله ملایم کاملاً داغ شده بریزید و مختصری تفت دهید.
شما میتوانید به جای ریختن قطعات نان داخل تابه آنها را داخل فر بگذارید تا برشته شود.
اکنون نان های برشته شده را کنار گذاشته و شیر را به همراه نشاسته ذرت، خامه و شکر داخل قابلمه ریخته و روی شعله ملایم حرارت دهید و بطور دائم هم بزنید تا ترکیب غلیظ شود.
زمانی که ترکیب یکدست شد و به غلظت مناسب رسید نوبت به اضافه کردن گلاب می رسد.
پس از اضافه کردن گلاب به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید. در این مرحله نوبت به تهیه شربت زعفرانی دسر عیش السرایا میرسد.
برای این منظور مخلوط آب و شکر را روی حرارت گذاشته، پس از اینکه شکر بطور کامل در آب حل شد و کمی غلیظ شد زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید. فرصت دهید تا شربت چند دقیقه دیگر بجوشد سپس زیر آن را خاموش کنید.
در این بخش از کار طرفی را که قصد دارید دسر را در آن تهیه نمایید انتخاب کنید.
کف این ظرف لایه ای از نان های برشته شده را بچینید و شربت زعفرانی را که جداگانه تهیه کردید و هنوز کمی داغ است روی آن بریزید تا نان ها را کاملاً خیس کند.
سپس روی نان ها را با لایه ای از مخلوط غلیظ شیر و نشاسته و خامه بپوشانید. این ترکیب همان فرنی است که به تنهایی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
همانطور که قبلاً هم گفته شد ترکیب فرنی به همراه نان های تست برشته و شیرین شده با شربت زعفرانی بافت و طعم بسیار دلچسب و لذیذی پدید می آورند.
لایه شیر و نشاسته را باندازه ای بریزد که ضخامت مناسبی را روی نان ایجاد کند.
اینک باید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. فراموش نکنید روی سلفون را با چنگال چند سوراخ بیاندازید.
پس از خارج کردن دسر عیش السرایا آماده شده از یخچال میتوانید با خلال پسته و پودر گردو روی آن را تزئین نمایید.
خلال پسته و پودر گردو ظاهر بسیار زیبا و جذابی به عیش السرایا میدهد.
شما همچنین میتوانید این دسر را بصورت تکنفره داخل لیوان تهیه کنید.
سرو دسر تکنفره برای میزبان و تناول آن برای میهمان بسیار آسان است و جلوه خاصی به کار شما می بخشد.
در این بخش دسر عربی عیش السرایا آماده سرو است.
از آن لذت ببرید.نوش جان !
حتما بخوانید : طرز تهیه باقلوای ۵ مغز کاشان
خرید زعفران اصل
چه اسم جذابی داره این دسر
تا حالا نشنیده بودم
بله عیش السرایا واقعا دسر جذاب و لذیذیه.حتما امتحان کنید.